19/11/19



Νομική , οι Νομικοί ,  και το Σύνταγμα 

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι νομικός και ούτε φιλοδοξώ να γίνω . Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω στην ζωή μου και πολύ πιο χρήσιμα . Ένεκα όμως η ανάγκη να σώσουμε εαυτούς και αλλήλους και την χώρα μας και η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ των νομικών στην υπεράσπιση των Εθνικών Συμφερόντων , κάποιοι πολίτες αποφασίσαμε να κάνουμε ΚΑΙ την δική σας δουλειά κύριοι νομικοί . Και όπως λέει ένας φίλος και με διορθώνει συνέχεια . Όχι , μην λες δουλειά γιατί σημαίνει δουλεία. Εργασία να λες. Δίκιο έχει !!
Στην προκειμένη περίπτωση του νομικού πρόκειται για δουλειά , που υπηρετεί πλήρως την δουλεία του ανθρώπου σε συμφέροντα άλλων εκτός από αυτά που είναι η υποχρέωση ενός νομικού που ορκίστηκε στο Σύνταγμα . Την προστασία και την ευημερία του ανθρώπου !! Καμιά επιστήμη δεν έχει αξία όταν δεν υπηρετεί τον άνθρωπο !!
Οι νομικοί λοιπόν , κρίνοντας εκ του αποτελέσματος , μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρηση του εισοδήματος τους , εις βάρος του γενικού συμφέροντος και κυρίως του Εθνικού Συμφέροντος .
Κύριοι και κυρίες νομικοί της χώρας , μετά από έντεκα χρόνια οικονομικής κρίσης ( μετράω απο το 2008 που είχαμε την έναρξη της κρίσης ) εάν δεν το έχετε καταλάβει υπηρετείτε μόνο την τσέπη σας . Μετά από τόσα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα , οικονομικά , κοινωνικά και τόσα άλλα , μετά από τόσες αυτοκτονίες ( 50.000 επίσημο νούμερο της Ελληνικής Αστυνομίας ) που συνιστά γενοκτονία του Ελληνικού λαού , τι περιμένετε ακριβώς για να πάρετε θέση ;;;;
Γιατί αφήνετε να αφανίζετε το Έθνος μας κάτω από την μπότα του δυνάστη που λέγονται οικονομικοί δολοφόνοι ;;;;
Δεν βλέπετε τα εγκλήματα των τραπεζών ;;;
Δεν βλέπετε τα εγκλήματα που διαπράττει η δικαιοσύνη ;;;
Δεν είδατε το έγκλημα που διαπράχθηκε απέναντι στην ιστορία μας και στο αίμα των ηρώων μας όταν ξεπούλησαν της Μακεδονία μας ;;;;
Δεν έχετε καταλάβει ότι το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο ;;;
Πείτε μου τι ακριβώς βλέπετε εσείς γιατί εμείς οι πολίτες με τις ελλειπής νομικές γνώσεις βλέπουμε το έγκλημα να βγάζει μάτια και ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ !!!
Eσάς δεν σας ενοχλεί ο βίαιος εποικισμός της χώρας και η αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας ;;;;
Τι περιμένετε να πεθάνει και ο τελευταίος Έλληνας ;;;
Eσείς σε άλλη χώρα ζείτε , δεν βλέπετε και δεν ακούτε τίποτα ;;;
Eάν εσείς που είστε νομικοί δεν έχετε βρει τον τρόπο να παταχθεί η ανομία , να υπερασπιστείτε το Σύνταγμα , τότε πετάξτε τα πτυχία σας στα σκουπίδια κύριοι και κυρίες γιατί δεν αξίζουν ούτε ένα φράγκο !!
Εαν δεν μπορεί η "επιστήμη" σας να βοηθήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας είστε άχρηστοι . Πετάξτε στα σκουπίδια τα πτυχία σας αν η "επιστήμη" σας δεν μπορεί να υπηρετήσει την Ελευθερία του ανθρώπου και την Αξιοπρέπεια του .
Είστε συνυπεύθυνοι σε όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε αυτή την χώρα γιατί η σιωπή σας και η απραξία σας κάνει κρότο , τέτοιο που μας έχει σπάσει τα τύμπανα !!!
Εαν λοιπόν εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε , θα το κάνουμε εμείς . Αν και θα έπρεπε εσείς και εμείς να είμαστε δίπλα σε αυτή την μάχη . Μέχρι στιγμής όμως σας βρίσκουμε απέναντι μας .
Ο χρόνος σας τελείωσε . Πάρτε θέση σήμερα !! .
Αλλά να πάρετε την σωστή θέση .Την θέση που θα έπρεπε να έχει κάθε πολίτης αυτής της χώρας και αυτή που επιττάσει το Σύνταγμα .
'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου