2/11/18

Αλλαγή δράσης μέσα από την αγάπη - Άννα Μιχαηλίδου






    Ζούμε σε εποχές μεγάλης έντασης και μεγάλων προκλήσεων . Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε πλέον στην εποχή που οι ενέργειες αλλάζουν ραγδαία στον πλανήτη μας και οι άνθρωποι καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες πραγματικότητες που διέπονται από δεδομένα άγνωστα στο παρελθόν  . Όλοι έχουν κληθεί λίγο ή πολύ να αντιληφθούν ότι ο τρόπος που ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασισμένος σε μια πλάνη . Ποια ήταν η πλάνη ; Ο υλισμός !!
Το να κατέχω πράγματα ή να επιθυμώ υλικά αγαθά μέσα στο πλαίσιο του μέτρου , δεν σημαίνει ότι είναι κακό . Καθόλου . Απλά δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός και μάλιστα ένας σκοπός που επιτυγχάνεται με κάθε μέσο . Υλισμός είναι η ακραία μορφή της επιθυμίας να κατέχω αντικείμενα που πιστεύω ότι θα με κάνουν πιο επαρκή  . Και η προσκόλληση στον υλισμό οδηγεί στην δράση  μέσω του εγωισμού, του ψέματος , της εξαπάτησης , της επιβολής μέσω του φόβου , την δημιουργία αίσθησης ανασφάλειας στους άλλους , γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους αρπάξω ότι δεν μου ανήκει  !!
 Όσοι αντιλήφθηκαν ότι ο υλισμός είναι μια πλάνη και το αντιλήφθηκαν έγκαιρα κέρδισαν  Κάποιοι άλλοι όχι . Ακόμα και από αυτούς που το κατάλαβαν πάλι ,άλλοι ενήργησαν με βάση αυτή την επίγνωση , άλλοι πάλι έμειναν απλά στις διαπιστώσεις χωρίς ποτέ να προχωρήσουν στις αλλαγές που χρειάζονταν να κάνουν .
    Το 2018 είναι μια χρονιά καθοριστική για τις αλλαγές αυτές που ήδη συμβαίνουν και χαρακτηρίζεται μια χρονιά γέφυρα , πέρασμα δηλαδή . Ένα πέρασμα όμως που είναι στενό και δύσβατο γιατί όλοι δοκιμάζονται συνεχώς και προκαλούνται να ανακαθορίσουν την πρόθεση τους και την στάση τους απέναντι στα γεγονότα . Καλούνται συνεχώς να κάνουν την αλλαγή προς την σωστή κατεύθυνση  και να μάθουν να δρουν μέσα από την αγάπη . Όσοι εκπαιδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή την διαδικασία ,το πέρασμα θα είναι σχετικά ανώδυνο γιατί είναι ήδη μια γνωστή διαδικασία .
  Αυτή η χρονιά θα κλείσει με την κορύφωση των γεγονότων που είναι το ξεκαθάρισμα στον πλανήτη μας και αφορά στο να αφανιστεί ότι είναι ακραία σαθρό , ψεύτικο , βρώμικο, σκοτεινό και ενάντιο στο μεγαλείο της ζωής . Θα εξαφανιστούν από το προσκήνιο πρόσωπα ισχυρά , που όμως δεν εργάστηκαν ποτέ για το καλό της ανθρωπότητας . Κλήθηκαν επανειλημμένα στο παρελθόν να εγκαταλείψουν αυτές τις συμπεριφορές και επέλεξαν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο ,γι αυτό το έργο τους πλέον έληξε σε αυτό τον κόσμο . Δεν τους επιτρέπεται πια να δρουν ενάντια στην ζωή . Η ζωή προστατεύεται και η ανθρωπότητα θα πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξης της .
  Όσοι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι κανείς δεν μπορεί πια να ενεργεί για το δικό του καλό και μόνο ,  θα πάρει ισχυρά μαθήματα και θα πονέσει πολύ αυτή την χρονιά . Τόσο πολύ που δεν θα βρίσκει πουθενά να πατήσει με σιγουριά ,γιατί το έδαφος για τους εγωιστές έγινε πλέον πολύ σαθρό και ο κίνδυνος αποχώρησης είναι καθημερινός !
Αντίθετα όσοι κατάφεραν να αλλάξουν την στάση τους και έμαθαν εμπράκτως να δρουν μέσα από την αγάπη για το κοινό καλό , είναι οι πρωτοπόροι , αυτοί που θα οδηγήσουν τους υπόλοιπους στην  νέα πραγματικότητα .
  Τι σημαίνει όμως να δρω μέσα από την αγάπη ;Σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσω να αγκαλιάζω τους εχθρούς μου ; Όχι ! Δεν σημαίνει καθόλου αυτό . Είπαμε ότι όποιος πηγαίνει ενάντια στην ζωή θα τιμωρείται αυστηρά . Εξάλλου η αγάπη δεν είναι αγκαλιές και λουλούδια . Η αγάπη είναι ευθύνη . Αγαπώ , σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη μου και δρω  με γνώμονα πάντα το κοινό καλό . Δρω υπεύθυνα για το καλό όλων . Ακόμα και αν χρειαστεί να κάνω μάχη γι αυτό . Να κάνω μάχη διεκδικώντας το δίκαιο , την αλήθεια και να  είμαι απόλυτος και κάθετος απέναντι σε αυτόν που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι οι πρακτικές του παρελθόντος έλαβαν τέλος .
  Ας μην ξεχνάμε πως οι μεγαλύτεροι εχθροί μας είναι οι οικείοι μας . Αυτούς δηλαδή που έχουμε κοντά μας αλλά συνεχίζουν να δρουν εγωιστικά μην αναλαμβάνοντας ποτέ την ευθύνη για τον εαυτό τους και κατηγορώντας συνεχώς τους άλλους για τα δεινά τους ! Αυτούς θα πρέπει να μάθουμε να τους κρατάμε σε απόσταση ή ακόμα και να τους βγάλουμε από την ζωή μας όσο και αν αυτό μας πονάει .
  Ήρθε η ώρα που πρέπει άμεσα να αποφασίσουμε σε ποιο στρατόπεδο πατάμε . Σε ποιον δίνουμε την ενέργεια μας και ποιον στηρίζουμε . Αλλά κυρίως εάν αποφασίσαμε ξεκάθαρα να είμαστε ο εαυτός μας . Αληθινοί , δίκαιοι και οπαδοί της ευθύνης !
  Αυτές οι γραμμές που γράφονται δεν έχουν σαν σκοπό να τρομοκρατήσουν κανέναν . Ο σκοπός είναι έστω και την ύστατη στιγμή να αφυπνιστούν  συνειδήσεις έτσι ώστε η μετάβαση να είναι ομαλότερη για όλους . Η πρόταση λοιπόν είναι να αλλάξετε τον τρόπο που ενεργείτε . Μπείτε στην αγάπη και δράστε με γνώμονα το κοινό καλό .  Οτιδήποτε άλλο έχει σίγουρη αποτυχία !!
 Αφού ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο επιτυχώς όσοι τα καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε για την δημιουργία , ευημερία και την πρόοδο όλων των ανθρώπων . Μας περιμένει πολύ δουλειά και είναι ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας τι θησαυρούς κρύβαμε τόσα χρόνια μέσα μας !
Έρρωσθε !! Η αγάπη είναι η μόνη θεραπεία !!








Άννα Μιχαηλίδου
Βιωματική Θεραπεία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου