19/11/19


Συντριβή και Κάθαρση 

Η κάθαρσις βρίσκεται προ των πυλών εν όψη της συνόδου Κρόνου Πλούτωνα στον Αιγόκερο . Δεν μιλάμε για αστρολογία αλλά για αστρονομία μεταφρασμένη στην ενεργειακή επιρροή της επάνω στον άνθρωπο .
Έτσι όπως έχει δομηθεί το ενεργειακό υπόβαθρο μας ετοιμάζει για την είσοδο προς την κρίσιμη στιγμή της κάθαρσης . Την ολοκλήρωση , το κρεσέντο της !
Όσοι είναι συνειδητοί προς τον εαυτό τους τις τελευταίες μέρες έχουν κάποια συμπτώματα μεγάλης δυσφορίας ως προς τις ενέργειες που κυριαρχούσαν και εκπροσωπούν την δόνηση της βαριάς ενέργειας της ύλης .Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο ανοχής σε άτομα που ενεργούν μέσα από εγωικές συμπεριφορές που έχουν παγιωθεί τόσο πολύ μέσα τους , που τους είναι αδύνατον να κάνουν έστω και ένα βήμα προς την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται .
Η επόμενη χρονιά σημειολογικά είναι ο πλήρης διαχωρισμός των πραγματικοτήτων και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό , λαμβάνοντας ξεκάθαρα θέση σε ποιο στρατόπεδο ανήκουμε και που διοχετεύουμε την ενέργεια μας .
Η κάθαρση βρίσκεται σε εξέλιξη όσο και η σύνοδος των δυο πλανητών φτάνει προς την ολοκλήρωση, τον πρώτο μήνα του επομένου έτους .
Ότι θύμιζε τον υλισμό και της αξίες του συντρίβεται και διασκορπίζεται εξαϋλώνοντας κάθε πλάνη . Κάθε πραγματικότητα που είχε βασιστεί στο ψέμα , την ασυνειδησία , τον άκρατο πλουτισμό , την λατρεία του σώματος στην πιο ακραία και απεχθή μορφή της , στην ακραία παρέκκλιση του φυσικού και την διαστροφή .
Το εγώ συντρίβεται και αποϋλοποιείται , υποτασσόμενο σε μια ανώτερη δονητικά ενέργεια που είναι σαρωτική και ζητά να ξεπλύνει κάθε ψεύτικο που ταπείνωσε την ύπαρξη και την εξαθλίωσε αιώνες τώρα !
Όλοι και όλα περνούν σταδιακά από το καθαρτήριο και τίποτα δεν θα γλυτώσει . Όλες οι πλάνες θα βγουν στην επιφάνεια . Όλα θα ξεπλυθούν και θα εξαγνιστούν .
Όμως η παλιά κατάσταση αποχωρεί προκαλώντας το μέγιστο κακό που της επιτρέπεται να πράξει . Πάντα μέσα στα τωρινά όρια και όχι στα όρια του παρελθόντος της .
Οι παλιές δυνάμεις της εξουσίας, τα μεσαιωνικά πρότυπα ηγεσίας που ήταν στην κορυφή, κι αυτά μαζί επίσης πέφτουν μέσα στην χοάνη του καρμικού χρόνου κ αποτελειώνονται.
Με νέα πρότυπα και προσωπικότητες να έρχονται στο προσκήνιο. Φωτεινές προσωπικότητες παίρνουν τα ηνία κινούμενες από υψηλά κίνητρα να οδηγήσουν σε καταστασεις που τώρα υλοποιούνται για το κοινό καλό . Η πρόθεση συνοδεύεται από καθαρά κίνητρα με κυριότερο αυτό της ανιδιοτέλειας . Συνεργασίες με σκοπό το κοινό καλό και το σύνολο των ανθρώπων . Χτίζεται μια νέα κατάσταση όπου όλοι οι άνθρωποι θα ζουν κάτω από υψηλές αξίες και ιδανικά . Οι πρωτοπόροι καλούνται να δείξουν τον δρόμο αλλά και τον τρόπο σε όσους έπονται και πρέπει να ακολουθήσουν και να συνταχθούν .
Οι θετικές δυνάμεις εντός μας , μας καλούν σε υπερβάσεις , όχι πάντα με τόσο ομαλό τρόπο και χωρίς απουσία κλυδωνισμών . Αλλά ο σκοπός είναι αδιαπραγμάτευτος και είναι αυτό που επιθυμούσαμε διακαώς να υλοποιηθεί και τώρα ήρθε η ώρα . Ένα ακόμα εμπόδιο και είμαστε στον στόχο μας.
Φωτεινές ψυχές αυτού του κόσμου κρατήστε γερά τα γκέμια !! Δεν μπορεί να λείψει κανείς μας . Είμαστε όλοι πολύτιμοι ..
Ξέρετε εσείς  



Η αγάπη είναι η μόνη θεραπεία

Άννα Μιχαηλίδου
Βιωματική θεραπεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου