19/11/19




Το χρήμα , τα Ιερατεία και εμείς οι πολίτες

Όσο εμείς  είμαστε σε άγνοια του εαυτού μας και του κόσμου που ζούμε , θα έχουν λόγο ύπαρξης οι πάσης φύσεως σωτήρες . Πρέπει ο καθένας από εμάς να βγάλει τα γυαλιά της πλάνης και να δει καθαρά τι συμβαίνει γύρω του .Αυτό μπορεί κάποιος να το καταφέρει μόνο εάν ο ίδιος ερευνήσει , παίρνοντας σαν δεδομένο ότι δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά που μέχρι εχθές θεωρούσε ότι είναι η αλήθεια.
Όταν ακόμα περιμένουμε να μας πούνε οι άλλοι ποιο είναι το πρόβλημα μας και πως μπορούμε να το λύσουμε  , αυτό σημαίνει ότι είμαστε στην κατηγορία των ανθρώπων που βρίσκονται σε άγνοια .  Σαν συνέπεια αυτού του γεγονότος θα καταπίνουμε αμάσητη την λύση που μας πασάρει ο καθένας για δικές του σκοπιμότητες.

Δυστυχώς σε αυτό δεν έχουμε κάνει βήματα προόδου παρά ελάχιστα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα . Και στην αρχαιότητα υπήρχαν σωτήρες ,χειραγωγοί της μάζας, δημαγωγοί και εξαπατητές του λαού . Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι δημαγωγοί , οι εξαπατητές , τα ιερατεία , οι πολιτικοί , οι κάθε λογής απατεώνες , συμπεριφέρονται στον "λαό" σαν πρόβατα που τα στέλνουν να σφαγιαστούν για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων . Είναι όλοι αυτοί που σαν τον μάγο του Οζ βγάζουν τα "χαρτάκια" από το καπέλο τους , μια έτοιμη λύση προς κατανάλωση για όλα τα προβλήματα του ανθρώπου !!
Όσο υπάρχει λαός και μάλιστα σε πλήρη άγνοια και όχι μονάδες , άτομα με αυτοσυνείδηση , άνθρωποι  με αυτογνωσία , ευθύνη , άνθρωποι που επιδιώκουν το κοινό καλό , η ελπίδα για αλλαγή σε αυτόν τον πλανήτη , θα παραμείνει ελπίδα .

Ξέρω ότι δεν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε αλλά εάν ρωτήσετε τον εαυτό σας γιατί δεν έχει εμφανιστεί κάποιος που θα σας οδηγήσει στον αγώνα για την απελευθέρωση και δεν έχετε απάντηση γι αυτό το ερώτημα , τότε ανήκετε στην κατηγορία του "λαού" ,της μάζας δηλαδή και όχι του υπεύθυνου πολίτη-οπλίτη .
Ευτυχώς υπάρχουν και νόμοι που είναι ανώτεροι του νόμου που έχουν θεσπίσει οι άνθρωποι και λέγεται φυσικό δίκαιο και ως "φυσικό " εμπεριέχει την κοσμική νομοτέλεια εντός του . Κάτι που σημαίνει ότι αυτά που οι άνθρωποι δεν μπορούν να τακτοποιήσουν από μόνοι τους παρεμβαίνουν η νομο-τέλεια και τα τοποθετεί στην ορθή τους βάση .

O Έλληνας δεν είναι "λαός" δηλαδή μάζα . Είμαστε μονάδες που αποτελούν το Έθνος των Ελλήνων . Το μοναδικό έθνος στον πλανήτη που υπάρχει πριν από οποιοδήποτε άλλο . Ένα έθνος με βαθιά ιστορία που χάνεται μέσα στον χρόνο και αποτελεί ιστορικό δεδομένο .
Τα ιστορικά στοιχεία , οι έρευνες και οι μελέτες που έχουν γίνει
( πολλές έχουν αποσιωπηθεί ) δείχνει ξεκάθαρα το αληθές αυτής της δήλωσης , ότι δεν υπάρχει άλλο έθνος στον πλανήτη παρά μόνο οι Διο-γενής , ως οι πρώτοι ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ στον πλανήτη Γαία .
Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα βλέπουμε μια συνεχή και ακατάπαυστη ροή αλλοεθνών και μια λυσσαλέα προσπάθεια των κυβερνώντων αλλά και των διεθνών εγκληματικών οργανώσεων ( ΟΗΕ , ΕΕ ) να μεταβάλουν τις έννοιες που απορρέουν από το φυσικό δίκαιο . Διαστρεβλώνουν τις έννοιες όπως αυτόχθων , ιθαγενείς και υπήκοος και άλλες ούτως ώστε να δημιουργήσουν σύγχυση εννοιών και να δώσουν τον ορισμό που τους εξυπηρετεί στα σχέδια τους . Αυτό ονομάζεται Αντι-νόηση . Πόλεμος στο νου των ανθρώπων με σκοπό την σύγχυση .
Προσπαθούν λοιπόν να σπάσουν τα στεγανά που δομούν τα Κράτη-Έθνη και να πολτοποιήσουν τα πάντα ούτως ώστε να μην υπάρχει αντίδραση σε κανένα σχεδιασμό τους . Ο σχεδιασμός τους είναι να κυριαρχήσουν απόλυτα στον άνθρωπο και να τον καταστήσουν δούλο τους .
Αυτό το γεγονός όμως έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού . Οι μεγαλύτερες αξίες που αντιπροσωπεύει ο Ελληνισμός , είναι η ανέλιξη του ανθρώπου σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα , η ελευθερία του και η δημιουργία πάνω σε αυτό τον πλανήτη .
Ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι πολιτισμός που πάντα είχε ανοιχτούς ορίζοντες και ένωνε τους ανθρώπους κάτω από τα φτερά του . Χωρίς όμως επιβολή μέσω της βίας και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά καθότι ο πολιτισμός μας κατέκτησε τα έθνη μέσω της παιδείας του , των τεχνών , την φιλοσοφίας και της επιστήμης . Ο Μέγας Αλέξανδρος αντιπροσωπεύει στο έπακρο ότι εκπροσωπεί ο ελληνισμός ο οποίος απογειώνεται στην διάρκεια της βασιλείας του .
Αυτή την στιγμή όλη η ανθρωπότητα καταπιέζεται και κατακρεουργείται κάτω από την κυριαρχία των παγκοσμιοποιητών . Αυτά τα απάνθρωπα κτήνη που έχουν κάνει τεράστια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας . Οι ηγέτες τους έχουν ποινικό μητρώο που θα τρόμαζε και το πιο διεστραμμένο μυαλό . Είναι τέρατα που μισούν θανάσιμα τον άνθρωπο και την δημιουργία γιατί δεν αποτελούν μέρος της δημιουργίας . Δεν μπορούν να υπάρξουν μέσα σε αυτή γιατί επιβιώνουν μόνο απομυζώντας την ενέργεια της αληθινής δημιουργίας . Είναι όπως τα βαμπίρ .
Η αφύπνιση όμως της ανθρωπότητας τους έχει δυσκολέψει απίστευτα στο θανάσιμο έργο τους και καθίσταται όλο και δυσκολότερη η επιβίωση τους . Αυτά τα τέρατα λοιπόν σφαδάζουν πλέον γιατί λοιμοκτονούν και αργοπεθαίνουν από την ασιτία . Είναι ότι πιο βρωμερό υπάρχει ανάμεσα μας .
Ας βοηθήσουμε και εμείς στο ευάρεστο αυτό έργο του θανάτου τους για να ελευθερώσουμε τον πλανήτη από την κτηνώδη κυριαρχία τους .
Κανείς δεν μπορεί να βάλει ισχυρή αντίσταση σε αυτό το έγκλημα που συμβαίνει εκτός από τον Ελληνισμό . Οι Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γαίας είναι αυτοί μπορούν να σταματήσουν την ροή των γεγονότων και να αλλάξουν τα δεδομένα της ιστορίας για άλλη μια φορά . Είναι άλλη μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί .Όχι μόνο για το Έθνος μας αλλά για όλη την ανθρωπότητα . Πρώτα όμως θα πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας για να μπορούμε να προχωρήσουμε και παραπέρα .
Το ανέσπερο Φως του Ελληνισμού είναι η μόνη ελπίδα για την Ανθρωπότητα . Έλληνες απανταχού της Γαίας γρηγορείτε !!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου